Komedia Mann's Street

Nauru pidentää ikää!!! Mann's Streetillä alkaa Stand-up illat aina kuun viimeinen perjantai. Show alkaa klo 20, jonka jälkeen jatketaan karaokella. Sisäänpääsy vain narikan hinnalla!!! Tervetuloa nauramaan kanssamme.

 


UUSIA KARAOKELEVYJÄ!


 

Vuonna 1998 avattu Mann's Street on ydinkeskustan letkeän viihtyisä miesten kohtaamispaikka, jonne voi pistäytyä iltapäivisin olusille tai iltaa viettämään vaikka laulellen aina pikkutunneille saakka.

 

Mann's Street jatkaa legendaarisen Café Escalen (1994-2001) kunniakkaita perinteitä: vanhempien miesten suosimassa Mann's Streetissä kohtaat ainutlaatuista suomalaiskansallista eksotiikkaa, sillä missä ulkomaan elävät tai liituraitaiset pörssimiehet voivat ihmetellä, kuinka entiset peräkylän aikamiessuomipojat pistävät jalalla koreasti.

 

Lauantai-illan latotansseissa jenkkajalka ja polkkapolvi saavat kyytiä - on siinä cityihmisillä ihmettelemistä kerrakseen. Missä Helsingissä humppa raikaa, tango soi ja valssi viiltää aidommin kuin Mann's Streetin latotansseissa?

Sunnuntaista torstaihin ohjelmassa ovat suositut karaoke-illat, perjantain musiikki-anti sisältää vanhaa ja uutta suomalaista ja kansainvälistä musiikki. Soundit on kohdallaan ja laulut raikaa puhtaasti Turbosoundeista.


eSauhut.fi - eSavukeet nopeasti verkkopankki tunnuksilla!